Tak takové mám na talíři nejraději

3. září 2014 v 23:21 | Bedly je nutné znát. Není bedla jako bedla. Mnohé jsou pro lidské zdraví nebezpečné! |  - - vysoká
Bedla to je převeliký kulinářský zážitek. A jak je připravujete vy...

Bývá jich v daný čas všude plno. Nevím čím to je, ale já mám nejraději v košíku a pak i na talíři ty ještě hodně uzavřené. Dovolím si i tvrdit, že jsou chutnější než ty rozvité! Málo se ví, že je vhodné je i usušit, následně rozemlít a používat jako koření. Vtip je v tom, že takto připravené bedly jsou hodně aromatické. Stačí pak do polévky, jídla, vrchovitá kávová lžička a stane se houbový chuťový zázrak.

Jede jede mašinka až zajede do železničního depa. Když jsem uviděl toho miláčka jak šupajdi po třeni se schovat před deštěm, tak jsem si vzpomenul na jedno pravidlo. Vždy je dobré se podívat bedličce pod klobouk. Právě tam se často shromažďuje ve velkém bílkovina. A co si budeme povídat mnozí to masíčko vůbec rádo nemá. A to se v Praze již na různých akcích ta různá havěť prodává k snětku. A není to vůbec levné. Tak dobrou chuť...
 

12 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 blog | 4. září 2014 v 10:44 | Reagovat

Tak máme prvního vítěze je to nick errata. Blahopřeji, ale proč tak urážlivě. Nešlo by to napsat slušně?!

2 Vlci v Machově kraji | 4. září 2014 v 11:06 | Reagovat

Více zde http://www.ceskenoviny.cz/domov/zpravy/v-nove-chko-kokorinsko-machuv-kraj-se-rozmnozuji-vlci/1118886

Na internetu je již článků povícero. Zajímavé čtení. Takže po Lužici vlci dorazili i do středu Čech. Podporuje to náš názor, že vojenské prostory, újezdy, by se měly ponechat přírodě. Kdo je pro?

3 Václav Burle | 4. září 2014 v 11:10 | Reagovat

Pojeď si s námi brzy vlky vyfotografovat. Není to zase tak složité. Nedávno jsme je stopovali ale neviděli jsme ani jediného. Ne vždy se to povede. Ceny mírné, zážitky ohromné!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama